Αρχαιρεσίες Κυπριακής Στατιστικής Εταιρείας

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στις 7 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Κυπριακής Στατιστικής Εταιρείας. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της 2ης Παγκύπριας Ημερίδας Στατιστικής.

Πληροφορίες για τα καθήκοντα του Διοικητικού Συμβουλίου μπορείτε να βρείτε στο Καταστατικό της ΚΣΕ (Κεφάλαιο 4, άρθρα 11-16), ενώ πληροφορίες για τα καθήκοντα της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορείτε να βρείτε στο Κεφάλαιο 5. Το καταστατικό υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΚΣΕ: http://www.css.org.cy/wp-content/uploads/2018/12/katastatikoKSE1-1.pdf

● Το έντυπο υποβολής υποψηφιοτήτων μπορεί να βρεθεί εδώ. Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσει στις 21/5/2019 και θα ολοκληρωθεί στις 28/5/2019. Σημειώνεται ότι το κάθε μέλος μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα μόνο για ΈΝΑ από τα δύο συμβούλια.

 ● Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο όσα μέλη είναι ταμειακά εντάξει (δηλαδή έχουν πληρώσει τη συνδρομή του 2018 αν έγιναν μέλη μέσα στο 2018 ή τη συνδρομή του 2019 αν έγιναν μέλη μέσα στο 2019). Όσοι θέλουν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους ώστε να μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να το κάνουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης, το αργότερο μέχρι τις 28 Μαΐου 2019.

 

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι στην Τράπεζα Κύπρου, με Αρ. Λογαριασμού 357029227557.

Το έντυπο υποβολής υποψηφιοτήτων θα πρέπει να συμπληρωθεί, να υπογραφεί και να σταλεί σε μορφή Pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsangari.h@unic.ac.cy. Θα γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικές υπογραφές.

 Η τελική λίστα των υποψηφίων θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της ΚΣΕ πριν την 7η Ιουνίου.

 ● Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμειακά εντάξει για το έτος 2018 (ή για το 2019 αν έγιναν μέλη μέσα στο 2019). Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους και κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 3.30 μ.μ. Να σημειωθεί ότι το καταστατικό απαιτεί φυσική παρουσία, δηλαδή δεν προνοεί συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μέσω proxy, email, fax κλπ.

Previous Article

2η Παγκύπρια Ημερίδα Στατιστικής Επιστήμης

Next Article

2η Παγκύπρια Ημερίδα Στατιστικής

You may also like

Αφήστε μια απάντηση